Pogosta vprašanja in odgovori naših gostov

Zagotovo! Tičarjev dom na Vršiču ponuja tako tople obroke kot tudi prigrizke, primerno glede na vaše potrebe in želje. Naša kuhinja je specializirana za pripravo okusnih in hranljivih jedi, ki vas bodo razvajale po dolgem dnevu na kolesu ali pohodniški avanturi. Lahko izbirate med raznolikimi jedmi, kot so tradicionalne gorske jedi, tople juhe, sendviči, solate in še več. Ne glede na to, ali si želite obilnega obroka ali le hitrega prigrizka, smo tu, da poskrbimo za vaše kulinarične želje med vašim obiskom na Vršiču.

Seveda! Pri Tičarjevem domu na Vršiču imamo možnost shranjevanja koles za naše goste. Razumemo, da so kolesa pomemben del vaše pustolovščine na Vršiču, zato vam z veseljem ponudimo varno in primerno shranjevanje vaših koles, medtem ko uživate v raziskovanju okolice ali počivate v našem udobnem domu. Vaša kolesa bodo varna in pripravljena na nadaljnje dogodivščine, ko se boste vrnili po aktivnem dnevu v naravi.

V Tičarjevem domu na Vršiču se zavedamo pomena udobja in osnovnih storitev za naše goste. Naša skupna sanitarna oprema je skrbno vzdrževana in čista, da zagotavljamo udobno in higiensko okolje za vse obiskovalce. Poleg tega vam nudimo tudi druge osnovne storitve, kot so pitna voda, topla hrana, pijača in prijeten prostor za počitek po napornem dnevu na poti. Vaše udobje in zadovoljstvo sta naša prioriteta, zato se trudimo, da vam zagotovimo prijetno izkušnjo med vašim obiskom Tičarjevega doma na Vršiču.

Tičarjev dom na Vršiču je odprt običajno od začetka junija do konca septembra, vendar se lahko časi odprtja razlikujejo glede na vremenske razmere in druge dejavnike. Za najnovejše informacije o odprtosti in delovnem času priporočamo, da pred obiskom preverite našo spletno stran ali nas kontaktirate neposredno.

Glede rezervacij je priporočljivo, da jih opravite vnaprej, še posebej v času visoke sezone ali ob koncih tedna, ko je povpraševanje po nastanitvi večje. To vam zagotavlja, da boste imeli zagotovljeno mesto za prenočitev in da bo vaš obisk Tičarjevega doma čim bolj prijeten.

Tičarjev dom na Vršiču ponuja omejene možnosti parkiranja vozil blizu objekta. Na voljo so manjši parkirni prostori ob cesti v bližini doma, vendar je zaradi omejenega prostora priporočljivo priti čim prej, da zagotovite parkirno mesto. V času visoke sezone ali ob vikendih se lahko parkirni prostori hitro napolnijo, zato je dobro imeti alternativni načrt v primeru polnih parkirišč.

Da, hišni ljubljenčki so dovoljeni v Tičarjevem domu na Vršiču. Vendar pa je priporočljivo, da o svojem hišnem ljubljencu predhodno obvestite osebje doma in se seznanite s morebitnimi posebnimi pravili ali zahtevami glede bivanja hišnih ljubljenčkov v objektu.

Da, v Tičarjevem domu na Vršiču je na voljo topla voda za prhanje ali umivanje. Skrbimo za udobje naših gostov in zagotavljamo, da so osnovne storitve, kot je dostop do tople vode, na voljo v celotnem obratovalnem času. Tako boste lahko po napornem dnevu na poti ali raziskovanju okolice Tičarjevega doma uživali v sproščujočem prhanju in osvežili telo.

V Tičarjevem domu na Vršiču skrbimo za okolje in spodbujamo trajnostno ravnanje s smetmi ter recikliranje. Gostom nudimo smetnjake za ločeno zbiranje odpadkov, kjer lahko ločijo različne vrste odpadkov, kot so embalaža, papir, plastika itd. Prav tako spodbujamo goste, da odgovorno ravna s smetmi in se izogiba odmetavanju odpadkov v naravo.

Zavedamo se pomena ohranjanja naravnega okolja, zato vas prosimo, da spoštujete smernice glede ravnanja s smetmi in recikliranja ter tako pomagate ohranjati čisto in lepo okolico Tičarjevega doma in njegovega okolja.

Send us an email

Tičarjev Dom – Vršič

Trenta 85,
5232 Soča,
Slovenia

Telefon: +386 (0)70 709 093
Email: info@ticarjev-dom.si

Turistična Agencija Oskar

Zasavska cesta 45d,
4000 Kranj,
Slovenia

Telefon: +386 (0)31 699 078
Email: info@agencija-oskar.si